خوراک کلم بروکسل با سس خردل عسلی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93369
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    آشپری ترکیه از شبزیجات و ادویه های مختلف اس تفاده می کنند بخاطر همین خوش عطر و طعم می شود ما امروز یک خوراک خوش عطر از این کشور را آموزش میدهیم

    کلم بروکسل 500 گرم

    هویج کوچک 10 عدد

    سس:

    پرتقال 2 عدد

    لیمو ترش 1 عدد

    سس خردل عسلی 1 قاشق چایخوری

    روغن زیتون 1 قاشق

    ادویه جات

    نمک

    طرز تهیه :

    در یک قابلمه هویج و کلم بروکسل را میپزیم کلم آب تلخی میدهد بخاطر همین هویج هم این طعم را میگیرد با آب سرد هر دو را شسته و خشک میکنیم سپس در ظرف مخصوص فر چیده سپس نمک و ادویه جات می ریزیم در فر قرار میدهیم تا رویش طلایی شود سپس در یک کاسه آب لیموی تازه , آب پرتقال و بقیه مواد سس را می ریزیم و سپس سس را می ریزیم این مقدار برای 1-2 نفر است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.