خوراک مغز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87620
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    تحقيقات نشان داده است افرادي كه از اين مواد غذايي استفاده مي‌كنند بين 5تا 10سال ذهن‌شان جوان‌تر، فعال تر و حافظه‌شان قوي‌تر خواهد بود.
    آنتي‌اكسيدان‌ها: براي انتخاب مواد غذايي مناسب براي تقويت حافظه ابتدا بايد به آنتي‌اكسيدان‌ها اشاره كنيم. ميوه‌هاي رنگي و سبزي‌ها به‌خصوص ميوه‌هاي قرمز و بنفش حاوي آنتي‌اكسيدان‌هاي بسيار بالايي هستند. مثلا سيب‌قرمز آنتي اكسيدان بالاتري نسبت به سيب‌هاي ديگر دارد. يا در خانواده توت‌ها، توت‌سياه و تمشك نسبت به توت سفيد آنتي اكسيدان بيشتري دارند. سبزيجات تيره هم نسبت به سبزي‌هاي ديگر آنتي‌اكسيدان بيشتري دارند.
    بهترين سبزيجات براي تقويت حافظه: بروكلي، كلم، گل كلم، ترب و ترب‌كوهي براي تقويت حافظه بسيار مناسب هستند.
    مواد غذايي حاوي آنتي‌سيانين: شاتوت، بادمجان، تمشك، انگورسياه، توت‌فرنگي، پياز و سيب‌قرمز، هلو و پرتقال‌توسرخ و ريواس.
    مواد غذايي حاوي اسيد فوليك: عدس، خردل، ترب‌سفيد، بروكلي، آب پرتقال، هويج، توت فرنگي و انواع نان‌ها و پاستا‌هايي كه با اسيدفوليك غني مي‌شوند منابع بسيار خوبي براي آهن و متعاقب آن تقويت حافظه به شمار مي‌روند.
    ويتامين‌هاي مؤثر بر حافظه: ويتامين‌هاي خانواده B6 ويتامين‌هاي مناسبي براي تقويت حافظه هستند كه منابع خوب آن در گوشت گوساله، ماهي سالمون و سينه مرغ يافت مي‌شوند. ضمن اينكه ويتامين B12 هم معمولا در منابع جانوري مانند گوشت يافت مي‌شود.
    امگا3: از منابع غذايي بسيار خوب ديگري كه به تقويت حافظه كمك مي‌كنند امگا3 است كه منابع دريايي و ماهي‌هاي چرب درياي آزاد بهترين منابع امگا3 هستند؛ مانند ماهي سالمون يا قزل‌آلا. گردو يا روغن كانولا و سويا هم منابع خوبي براي امگا3 به شمار مي‌روند.
    قهوه: معمولا فعاليت مغزي افرادي كه به خوردن 2تا 3 فنجان قهوه در روز عادت دارند درناحيه پيشاني افزايش پيدا مي‌كند و همين موضوع باعث مي‌شود عملكرد حافظه آنها بهتر شود. اما افرادي كه نمي‌توانند كافئين استفاده كنند مي‌توانند به جاي آن از چاي بنوشند چون چاي هم خاصيت ايجاد تحريك مغزي را دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.