خوراک ماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83716
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای تهیه این غذا:
    ▪ یک حبه سیر خرد شده
    ▪ دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
    ▪ سه چهارم قاشق مرباخوری نمک
    ▪ دو و نیم قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
    ▪ یک و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل
    ▪ ۴۵۰ گرم ماهی سالمون یا هرماهی بدون استخوان
    ▪ دو عدد پیاز متوسط
    ▪ یک عدد فلفل دلمه بزرگ خرد شده
    ▪ دو عدد گوجه فرنگی متوسط خردشده
    ▪ یک فنجان شیره نارگیل
    ▪ دو فنجان گشنیز خردشده
    ▪ دو فنجان برنج پخته شده

    ● طرز تهیه
    در یک پیاله سیر له شده را با آب لیموترش، نمک، پودر فلفل وزیره به خوبی مخلوط کنید و بگذارید تا برای دو ساعت در دمای اتاق بماند.

    در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و روی آن ماهی های لایه لایه شده را قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و فلفل دلمه ها و گوجه فرنگی ها را که لایه لایه خرد کرده اید روی آن قرار دهید.

    سپس از مخلوط تهیه شده در پیاله به آن اضافه کرده و با دست روی آن گشنیز خرد شده را بپاشید. سپس شیره نارگیل را روی آن قرار دهید.

    تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را بگذارید تا برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

    سپس برنج را در کنار این مواد در ظرف ریخته و آن را سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.