-
نویسندهنوشتهها
-
۷ اسفند، ۱۳۹۱ در ۰۹:۴۴ #75737m.abolfathiمشارکت کننده
غذایی که امروز یاد میگیرید، یه خوراک خیلی خیلی خوشمزه، آسون و ارزونه که تحقیقات ما نشون میده این غذا تو رستورانهای پاریس و رم ریشه داره.
تهیه این غذا بی اغراق ۲۰ دقیقه زمان میخواد. برای تهیه این غذا به دو سه تا پیاز بزرگ، فلفل دلمه سبز، غوره یا لیموترش، کمی جعفری و جگرمرغ یا گوسفند نیاز دارید.
درباره جگر وجدانم اجازه نمیده که بهتون بگم جگر و خصوصا جگر مرغ غذای سالمی نیست. یعنی انقدرا که تصور میشه خاصیت نداره، اما به هرحال خطر مرگ نداره و فقط باید در مصرفش زیادهروی نکنید. جگر مرغ هم در دسترسه و هم خیلی ارزونتر جگر گوسفند و گوساله است. طعم به خصوصی داره که کمی به تلخی میزنه. ممکنه بعضیا مزهش رو دوست نداشته باشن و اونا میتونن از جیگر حیوانات دیگه برای این غذا استفاده کنن. اگر هم کلا جگرخور نیستید به جای این میتونید از تکههای گوشت جوجه کبابی استفاده کنید.
حالا اگر از جگر مرغ استفاده میکنید، ۵۰۰ گرم (حدود ۷-۶ تا جگر کامل مرغ) رو به مدت ۵ دقیقه با کمی نمک و زردچوبه بجوشونید. تو این مدت پیازها رو به سرعت و به شکل نیمدایره و خرد کنید. حواستون باشه که قد پیاز بلند باشه اما تا میتونید نازک خرد کنید. اونا رو بریزید تو تابه و تفت بدید. خوشگلی این غذا به تیکههای درشت سبزیجاتش بسته است، اگر خودتون خوشتون نمیآد که خب ریز کنید، مزه همون مزه است. حالا یک فلفل دلمه کوچیک یا یک نصفه فلفل بزرگ رو از وسط نصف کنید اگه دوست دارید به شکل نیمدایره یا خلالهای بلند خرد کنید و بریزید رو پیازها. لازم نیست پیازها کاملا سرخ و طلایی شن. اینا رو با هم تفت بدید. نمک، فلفل، زردچوبه و هر ادویه دیگهای که به نظرتون با مزه اینا ترکیب خوبی میده اضافه کنید.
حالا جگرها رو آبکش کنید و به هر اندازهای که دوست دارید خرد کنید. اگر این غذا رو میخواهید با تکهها مرغ درست کنید همزمان با سرخ شدن پیازها، اونها رو تو تابه دیگهای سرخ کنید و بعد از سرخ شدن به ترکیب سبزیجات اضافه کنید.
جگرها رو هم با سبزیجات۵ تا ۱۰ دقیقه تفت بدید. حالا سه تا گوجه فرنگی و اگر نبود یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید، اگر غوره دم دستتون هست یه مشت غوره هم بریزید، اگر نبود هرچقدر دوست دارید لیموترش یا آبلیمو اضافه کنید. میتونید یه دونه لیمو شیرازی رو با پوست خرد کنید که هم خوشگله و هم خوشعطر. اگر جعفری دارید یک کمی جعفری عطر غذای شما رو از فرش به عرش میبره. برگ کرفس هم میتونه کار مشابهی با غذاتون بکنه.
مواد اصلی غذا همون پیاز و فلفل و گوجه است. بقیه مواد (حتی گوشت) فقط پلههایی واسه صعود طعم غذا هستن که هر کدومشون دم دست نبود، یا دوست نداشتید میتونید حذفش کنید. حتما چیزای دیگهای هم تو کابینت و فریزتون پیدا میشه که خودتون دوست داشته باشید به این غذا اضافه کنید.
این غذا بعد از اضافه کردن یک لیوان آب ۵-۶ دقیقه باید بپزه. وقتی حاضر میشه کمی آبکیه و خیلی خوشمزه است و میتونه یک شام متفاوت برای مهمونی باشه که خیلی هم باهاش رودربایستی ندارید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.