این غذای متفاوت کشور ترکیه را یاد بگیرید این مقدار برای دو نفر کافیست
مواد لازم:
اسفناج 500 گرم
پیاز 1 عدد
بلغور 3 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق
رب نصف قاشق
نمک
طرز تهیه :
اسفناجها را شسته و سپس خرد میکنیم اکنون در یک قابلمه روغن زیتون ریخته رویش پیاز ریز خردشده ریخته و 1 دقیقه تفت می دهیم سپس رب ریخته یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس اسفناجها را می ریزیم یک دقیقه دیگر تفت می دهیم رویش بلغور, نمک, و مقداری آب بحدی که روی اسفناجها را بگیرد یکی دو بار مخلوط کرده درب قابلمه را گذاشته و در حرارت کم بمدت 20 دقیقه بپزد
hiDoctor.ir