دکتر اصغری، متخصص تغذیه در خصوص غذاهایی ممنوعه در دوران بارداری گفت: اولین توصیههای که برای ایمنی لازم در مصرف غذاها به خانمهای باردار میشود اطمینان از ایمن بودن مکملهای امگا 3 به دلیل وجود آلودگی فلزات سنگین مثل (سرب و جیوه) است.
وی با اشاره به اینکه خانمهای باردار مکملهای ویتامین DوA را باید با نظر پزشک متخصص مصرف کنند، افزود: این نوع مکملها به دلیل مصرف با دوز بالا ممکن است مسمومیت را به همراه داشته باشند که حتما باید با مشورت با پزشک مورد نظر مصرف شود.
این متخصص تغذیه، در خصوص شیرین کنندههایی مصنوعی اظهار داشت: شیرینکنندهها باید از انواع مجاز استفاده شود و بهتر است مصرف نشود، همچنین نوشابههای بدون قند باید محدود شود. وی در پایان توصیه کرد: به صورت کلی خانمهای باردار از مواد غذایی ساده استفاده کنند و توصیه میشود از مواد غذایی به شکل کنسروی و بستهبندی کمتر استفاده کنند زیرا این مواد به دلیل مواد افزودنی و نگه دارنده میتوانند تا حدی خطرناک باشند.