خوراکی های مفید در تسکین درد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80040
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    آب گوجه فرنگی
    با مصرف روزی حدود یک پیمانه آب گوجه فرنگی که سرشار از پتاسیم است، خطر بروز گرفتگی‌های دردناک عضله در عرض ۱۰ روز کاهش می‌یابد.
    عسل
    روزی ۴ بار کمی عسل طبیعی را روی آفت یا زخم‌ها بمالید تا از بین برود. استفاده از عسل روند درمان آفت را ۴۳ درصد سرعت می‌بخشد. محققان می‌گویند: آنزیم‌های طبیعی موجود در عسل طبیعی، التهاب را از بین می‌برد؛ با ویروس‌های مهاجم مقابله می‌کند و التیام بافت‌های آسیب دیده را سرعت می‌بخشد.
    آب
    درد پا، زانو، شانه و… را با مصرف روزی ۸ لیوان آب تسکین می یابد. به گفته محققان آب عنصر سازنده غضروف است که از قسمت انتهای استخوان و مفصل‌ها محافظت می‌کند، مایعات موجود در بدن و دیسک‌های نرم در ستون فقرات را نرم و روان می‌کند.
    انگور
    نتایج بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد مصرف روزی یک پیمانه انگور جریان خون به بافت‌های آسیب دیده کمر را بهبود می‌بخشد. بنابراین مصرف این میوه برای بهبود جریان خون و درمان بافت‌های آسیب دیده کمر لازم است.
    آناناس
    مصرف روزی یک پیمانه آناناس تازه، نفخ‌های دردناک را در عرض ۷۲ ساعت کاهش می‌دهد. آناناس سرشار از آنزیمی است که با کمک به سیستم گوارشی پروتئین‌های دردزا در معده و روده کوچک را سریع‌تر می‌شکند.
    زردچوبه
    نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد، زردچوبه نسبت به آسپرین یا ایبوپروفن در تسکین درد ۳ برابر موثرتر است. زردچوبه ۵۰ درصد از درد بیماران آرتریت را کاهش می‌دهد. کورکومین، ماده فعال موجود در این ادویه، آنزیم تولیدکننده هورمون‌های دردزا را متوقف می‌کند. کافی است روزی یک چهارم قاشق مرباخوری از این ادویه مصرف کنید.
    ماست
    با مصرف روزی ۲ پیمانه ماست علائم درد قاعدگی ۴۸ درصد کاهش پیدا می‌کند. به گفته محققان ماست غنی از کلسیم است که به طور طبیعی سیستم عصبی را آرام می‌کند و مانع از بروز علائم دردناک می‌شود.
    ماهی
    سوءهاضمه، سندروم روده تحریک پذیر و بیماری التهاب روده با خوردن هفته‌ای نیم کیلوگرم ماهی تا حدود زیادی برطرف می شود. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد اسیدهای چرب موجود در ماهی به نام‌های DHA و EPA، به طور چشمگیری التهاب روده، گرفتگی عضله و درد معده را برطرف می‌کند. DHA و EPAضد التهابی قوی، طبیعی و بدون عارضه هستند که به طور موثر عملکرد سیستم گوارشی را بهبود می‌بخشند.
    روغن سیر
    محققان معتقدند، مواد فعال در سیر به طور طبیعی باکتری‌های دردزا را از بین می‌برد. برای تهیه روغن سیر، ۳ حبه سیر را در نصف پیمانه روغن زیتون به مدت ۲ دقیقه به آرامی بپزید، صاف کنید. این روغن به مدت ۲ هفته قابل نگهداری در یخچال است.
    گیلاس
    آنتوسیانین ترکیبی که رنگ قرمز به گیلاس می‌دهد خاصیت ضدالتهابی دارد و ۱۰ برابر از آسپرین قوی تر است. آنتوسیانین، آنزیم‌های ایجادکننده التهاب در بافت‌ها را متوقف می‌کند و در نتیجه مانع از بروز دردهای متفاوت می‌شود. مصرف روزی ۲۰ دانه گیلاس(تازه، یخ زده یا خشک) تا برطرف شدن درد، توصیه می‌شود.
    زنجبیل
    ماده ضد درد موجود در زنجبیل درد عضله، مفصل، سفت شدن و ورم عضله را در عرض ۲ ماه تا ۶۳ درصد کاهش می‌دهد. مصرف روزی حداقل یک قاشق مرباخوری زنجبیل خشک یا ۲ قاشق مرباخوری زنجبیل تازه برای افراد مبتلا به درد عضله توصیه می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.