خوراك مرغ و سبزیجات كم چرب به روش تایلندی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83741
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :

    1 عدد

    رنده ی پوست لیمو ترش

    1قاشق مرباخوری

    زنجبیل تازه ( رنده شده)

    1حبه ی بزرگ

    سیر

    2 قاشق سوپ خوری

    روغن مایع

    275 گرم

    سینه ی مرغ ورقه شده

    نصف 1 عدد

    فلفل دلمه ای قرمز

    نصف 1 عدد

    فلفل دلمه ای سبز

    4 عدد

    پیازچه خرد شده

    2 عدد متوسط

    هویج خلال شده

    115 گرم

    لوبیا سبز خرد شده

    25 گرم

    بادام پودر شده

    1قاشق سوپ خوری

    سس سویا

    كمی

    شكر

    به مقدار لازم

    فلفل سیاه و نمك

    كمی برای تزیین

    گشنیز تازه

    طرز تهیه:

    – سیر و زنجبیل را پوست می گیریم و خرد می كنیم .

    – روغن را در ماهیتابه ریخته و داغ می كنیم.

    – زنجبیل، سیر و رنده ی پوست لیمو را به مدت 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت می دهیم. سپس سینه ی مرغ را به صورت نازك ورقه كرده و به آن اضافه می كنیم و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم. در مرحله ی بعد همه ی سبزیجات را افزوده، به مدت 10 دقیقه می گذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه ی مرغ كمی بپزد.

    – پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را افزوده، به طور كامل مخلوط می كنیم و دو سه دقیقه ی دیگر روی حرارت نگه می داریم. بعد ازاین مدت غذا آماده ی خوردن است.

    این غذا را می توان با برنج نیز سرو كرد.

    نكات تغذیه ای :

    دلایل مناسب بودن این غذا برای افراد دارای چربی خون بالا شامل موارد زیر است :

    1- سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفته اند ، منبع خوبی از فیبر غذایی می باشند كه باعث كاهش چربی خون می شود.

    2- استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است.

    3- استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز، كه چربی كمتری دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.