مواد لازم براي 4 نفر
لوبيا چيتي 350 گرم
كره 100 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي 1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
پيازداغ 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه
لوبيا را بشوئيد و يك شب بخيسانيد. بعد آن را بپزيد و مراقب باشيد كه حدود 2 پيمانه آب داشته باشد. آنگاه كره را در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آرد را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. سپس رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را همراه با باقيماندهي آب لوبيا به آرد بيفزائيد و مخلوط به دست آمده را روي لوبيا بريزيد. حالا پيازداغ را نيز بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون خوراك لوبيا را در ظرف مناسبي بكشيد.