خواص گوشت حیوانات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72100
    s.farzi
    مشارکت کننده

    كبوتر: كلسيم گوشت كبوتر نسبت به ديگر پرندگان بيشتر است به اين علت براى كودكان و رشد و نمو آنان مفيد بوده و چربى آن كم است.

    بره: براى معده هاى معتدل مفيد بوده خونى معتدل توليد مى كند.

    گوساله : بهتر از گاو و بز و ميش بوده هرچه جوان تر باشد بهتر است و گوشت گوساله و گاو محرك خوبى براى ترشحات دستگاه گوارش به ويژه معده است.

    گاو: براى صفراوى ها مفيد است براى سودايى ها مضر كه مصلح آن زنجبيل و فلفل است. سرد مزاجها بهتر است آن را با فلفل و سير بخورند.

    مرغ: براى بدن مفيد است مسبب فعاليت كليه ها وتقويت عضلات قلب مى شود. براى بيماران قلبى غذاى خوبى بوده وتا حدى به درمان آنان كمك مى كند.
    قابل توجه اينكه بيمارانى كه نقرس دارند نبايد بيش از سه بار در هفته گوشت مرغ بخورند.

    بز : معتدل است اگر بريان شده آن را بخوريد قولنج مى دهد. خوردن گوشت بز مكروه است.

    بوقلمون : در تقويت اعصاب و فشار خون مؤثر است. تنظيم كننده اعصاب ونيروى فكرى بوده ودر دوران نقاهت مفيد است.

    غاز : مقوى ودرمان كننده مسلولان و افراد ضعيف است در دوران نقاهت پس از يك بيمارى عفونى به خوبى در ترميم ضعف سلولها و تأمين انرژى مورد نياز بدن كمك مى كند.

    ميش : مكروه بوده وخون بد توليد مى كند.

    مرغابى : در درمان ضعف اعصاب مؤثر بوده و در مواردى كه شخص به علتى لاغر شده باشد و به ويژه در معلولان و افراد ضعيف و كسانى كه فشار خون كم دارند بسيار مفيد است.

    كبك : براى همه از كودك خردسال تا شخص سالمند مفيد است. كمتر اسيد اوريك توليد مى كند. فعاليت كليه ها را زياد و به دفع سموم بدن كمك مى كند. وجود مقدار زيادى مواد معدنى در گوشت كبك نشان دهنده ارزش حياتى اين حيوان است. مقدار پتاسيم آن زياد بوده و همچنين كلسيم، فسفر، منيزيم، آهن ومقدار كمى گوگرد مورد نياز بدن را تأمين مى كند.

    گوشت ‌شترمرغ در مقايسه با گوشت مرغ و گاو، از كلسترول و چربي كمتري برخوردار است در حالي كه پروتئيني درحد مطلوب، رنگي قرمز و طعمي شبيه گوشت گوساله دارد.
    مواد معدني گوشت شترمرغ در حد مناسبي ارزيابي مي‌شود، به طوري كه در آناليز آن كلسيم و آهن به مقدار لازم و مطلوب وجود دارد. ميزان كم‌سديم در گوشت شترمرغ نيز يكي ديگر از مزاياي اين نوع گوشت است كه مي‌تواند مورد توجه قرار گيرد. گوشت شترمرغ به دليل داشتن كالري و چربي كم براي بيماران قلبي و عروقي و افرادي كه نمي‌خواهند اضافه وزن داشته باشند، غذاي رژيمي خوبي است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.