خواص گوجه فرنگی و خیار

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73264
    marziyeh.a
    مشارکت کننده

    ویتامین C یک آنتی اکسیدان فوق العاده است که به مبارزه در مقابل رادیکال های آزاد که عامل پیری هستند، کمک می‌کند. و این مواد غذایی فواید قابل توجه دیگری هم دارند.

    یک گوجه فرنگی متوسط نیمی از نیاز روزانۀ بدن ما به ویتامین C را تأمین می‌کند. 100 گرم خیار، 10% دیگر به این میزان می‌افزاید.

    به خاطر داشته باشید: اگر پوست خیار را بکنید، 50% از ویتامین های درون آن را از دست خواهید داد، و این اقعآً حیف است! گوجه فرنگی و خیار منابع مناسبی برای تأمین پتاسیم، منیزیم، روی، فسفر، آهن و مس هستند که باعث تعادل بدن ما می‌شوند و ریز مغذی های مورد نیاز بدن، برای سرحال و سلامت بودن را تأمین می‌کنند.

    برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی، گوجه فرنگی بخورید!
    گوجه فرنگی و خیار حاوی لیکوپن و بتاکارُتن هستند، این آنتی اکسیدان های مهم در پیشگیری از بسیاری از سرطان ها (از جمله سرطان پروستات) و بیماری های قلبی عروقی نقش دارند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.