خواص چغندر

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75064
    araghi
    مشارکت کننده

    چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده و هر فنجان آن حاوی ۵۰ کیلوکالری انرژی است.
    چغندر دارای رنگدانه‌ی گیاهی به نام «بتاسیانین» است که سلول‌های بدن را از هجوم سلول‌های سرطان‌زا حفظ می‌کند. این زیرخاکی پرطرفدار پتانسیل مقابله با تومورها را نیز در خود دارد.
    می‌توانید چغندر را پخته و میل کنید، حتی می‌توانید به سالادتان نیز اضافه کنید به خاطر اینکه به همراه کاهو و مخلفات دیگر سالاد بسیار خوشمزه است.

    #98972
    zghasemi
    مشارکت کننده

    از جمله خواص درمانی چغندر، خاصیت ضد سرطانی آن است.برگ های چغندر با داشتن مقادیر بیشتری آهن، کلسیم، ویتامین a و c نسبت به ریشه آن مغذی تر است. ریشه چغندر، منبع غنی از اسیدفولیک، منگنز، پتاسیم و فیبر است. برگ ها و ریشه های این گیاه، هر دو، دارای مقادیر فراوانی فسفر، منیزیم، آهن و ویتامین b6 هستند. از زمان های قدیم، از ریشه های این گیاه برای موارد پزشکی، مخصوصا برای درمان اختلالات کبدی و سم زدایی آن استفاده می شده است. طبق تحقیقات، رنگ ارغوانی چغندر به دلیل وجود ترکیبی بنام بتاسیانین، خاصیت ضد سرطانی دارد. فیبرهای موجود در این گیاه تاثیر مطلوبی بر عملکرد روده و نیز سطح کلسترول دارند و مانع از ابتلا به سرطان روده بزرگ می شوند.این گیاه با وجود داشتن قند فراوان، دارایکالریبسیار پایینی است و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی مفید است. برای خلاصی از شوره سر، می توانید از جوشانده برگ و ریشه چغندر استفاده کنید و هرشب آن را روی سر بمالید، پس از چند شب شاهد اثرات خوب درمانی آن خواهید بود.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.