خواص پیاز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68157
    araghi
    مشارکت کننده

    البته! پياز سبزي پُرخاصيتي است؛ چون ويتامين C و برخي از ويتامين‌ هاي گروه B را دارا بوده و خاصيت ضدعفوني ‌کنندگي دارد. جالب است بدانيد که هر 100 گرم از اين سبزي داراي 26 ميلي‌ گرم ويتامين C و حتي 260 ميلي ‌گرم پتاسيم، ماده معدني است که به کنترل فشار خون کمک مي ‌کند. علاوه بر همه اين ها، اين مقدار سبزي داراي 25 کيلو کالري انرژي نيز هست. شايد شنيده باشيد که در گذشته گفته مي ‌شد اگر مسافرت مي ‌رويد حتما در شهري که وارد مي ‌شويد پياز آن شهر را بخوريد. اين حکايت، هم به خاطر جذب ويتامين ‌هاي موجود در اين سبزي بود و هم به خاطر خاصيت ضدعفوني ‌کنندگي آن. اما وقتي پياز سرخ مي‌ شود عمده ويتامين هاي آن (به ويژه ويتامين C و گروه B) را از دست مي‌ دهد. در ضمن، پياز به‌ عنوان سبزي، منبع فيبر هم هست و به کارکرد طبيعي دستگاه گوارش کمک مي ‌کند. پس مي ‌توان آن را به عنوان يک همراه غذاي پُرفيبر (2 گرم فيبر در هر 100 گرم پياز) ميل کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.