خواص هل سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67138
    mosavi
    مشارکت کننده

    هل سبز یكی از چاشنی‌های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و به‌خصوص مرباها، هل است. شاید جالب باشد بدانید هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌هاست و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز است كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد.
    فواید هل:
    – دانه هل تقویت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است؛ در ضمن به هضم غذا نیز كمك می ‌كند.
    – از هل به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می ‌كنند.
    – در صورتی كه عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی ‌دهد، 6 گرم هل را( با غلافش) به‌ صورت چای دم كنید و در طول یك روز به مرور بنوشید.
    – برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می ‌شود، مقداری دم كرده هل مصرف كنید.
    – هل تقویت ‌كننده قلب و اعصاب نیز است، ولی می‌ گویند مصرف زیاد آن هم تپش قلب را افزایش می ‌دهد و هم برای بیماری‌های روده و ریه مفید نیست.
    – مصرف هل برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز توصیه می ‌شود.

    نكته:
    برای عطرآگین كردن غذا، شیرینی یا مربا، حتما لازم نیست غلاف آن را باز كرده و دانه‌های سیاه رنگ هل را مورد استفاده قرار دهید، بلکه میوه هل با همان غلاف نیز به ‌اندازه كافی غذاها را خوش طعم می ‌كند.علاوه بر این، بعضی‌ها هنگام دم كردن چای، چند دانه هل را در قوری می ‌اندازند و همراه با چای، آن را دم می‌ كنند. این چای، هم خوش‌طعم‌تر می‌ شود و هم خاصیت درمانی دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.