خواص میوه به

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70305
    roya50
    مشارکت کننده

    میوه به قوای ذهن و قوه بینایی را افزایش می‌دهد.
    مصرف این میوه خلق و قوی افراد را بهبود می‌بخشد و برای سلامت قلب بسیار مفید است، معده را نیز تقویت می‌کند.
    میوه به سرشار از تانن است که برای روده‌ها بسیار مفید است. دانه به ورم روده را درمان می‌کند و خیسانده آن برای تسکین سرفه بسیار مفید است.
    جوشانده دانه «به» مقوی و قابض است و عمل هضم را تسریع می‌بخشد و برای ورم‌های امحاء و احشاء مفید است و فرآورده‌های آن از سقط جنین جلوگیری می‌کند.
    میوه به عرق بدن را خوشبو می‌کند و برای رفع عطش، خشونت سینه و گرفتگی گلو مفید است. جویدن دانه‌های به نیز کندی دندان را از بین می‌برد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.