[size=large]پژوهش های محققان دانشگاه ایالات لوئیزیان نشان داده برنج سیاه حاوی مقادیر فراوانی آنتی اکسیدان های آرتوسیانیک است که سبب رنگ سیاه این برنج شده و می تواند از صدمه دیدن سلول ها و DNA آنها توسط سرطان پیشگیری کند. در ضمن برنج سیاه کاملترین برنج است که در حقیقت به توازن قند خون کمک می کند. برنج سیاه گلوکز را به سرعت بالا نمی برد، چرا که حاوی میزان فراوانی الیاف مفید است که فعالیت دستگاه گوارش را تنظیم می کند.همچنین حاوی مقدار زیادی عناصر مفید مانند فسفر است که تقویت استخوان ها را در پی دارد.[/size]