برطبق مطالعه ای که توسط دانشگاه اوهایو و هاروارد به انجام رسیده بود، احتمال سرطان مثانه در مرداني كه در هفته چند وعده بروكلي ميخورند درمقايسه با مرداني كه تنها يك وعده بروكلي در هفته ميخورند44 درصد كمتر است.
در اين مطالعه جدید محققان با توجه به نتایج مطالعات قبلی به بررسي تركيبات موجود در بروكلي كه ميتوانند از رشد سلولهاي سرطاني جلوگيري كنند، پرداختهاند. آنها تركيباتي به نام گلوكوزينولاتها را از بروكلي جدا كردهاند. طي قطعهقطعه كردن، جويدن و هضم، اين تركيبات فيتوكميكال تغییراتی می کنند كه دانشمندان معتقدند در جلوگيري از سرطان نقش دارند.
محققان ميگويند بروكلي تنها سبزي گروه كلم نيست كه منافع زيادي دارد. گروهي از گياهان كه شامل كلم، گلكلم، كلم بروكلي و كاهو ميشود همگي ممكن است حاوي تركيبات فيتوكميكال مشابهي باشند كه در مبارزه با بيماريها مفيدند.
كاملا مشخص است كه اين سبزيجات داراي تركيباتي هستند كه به سمزدايي مواد سرطانزا كمك ميكنند.
July 18 in New Orleans at the annual Institute of Food Technologists meeting