چون خربزه و عسل با هم نمی سازند و کلا از هم خوششان نمی آید 😆
شوخی کردم فکر می کنم این مبحث بر می گرده به مبحث گرمی و سردی غذاها و ممکنه به این دلیل باشه که خربزه و عسل از لحاظ گرمی سردی با هم نمی سازند به عبارتی برخی معتقدند بعضی غذاها ماهیت «گرم» دارند و در مقابل برخی دیگر از غذاها ماهیت «سرد» دارند ؛ از این رو، خوردن سردی ها یا گرمی ها با هم می تواند عوارض و عواقب نا مطلوب و گاه بسیار آزار دهنده داشته باشد.
البته شاید هم دلایل علمی خاص دیگری هم وجود داشته باشه که من اطلاع ندارم .