خواص شکلات تلخ و تقویت حافظه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74727
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مصرف روزانه ۳۰ گرم شکلا ت تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و سبب افزایش حافظه می شود.
    این ماده خوراکی می تواند روند سخت شدن عروق در افراد سیگاری را کند کند.

    تئوبرومین موجود در شکلا ت در داروهای ضدسرفه استفاده می شود و خوردن شکلا ت تلخ می تواند دفعات سرفه و تاثیر سو» آن بر سیستم قلبی عروقی واعصاب مرکزی را کاهش دهد.
    هرچه شکلا ت تیره تر باشد احتمال اینکه از نظر فلا ونوئیدها غنی تر باشد بیشتر است. به علا وه شکلا ت تیره حاوی آنتی اکسیدان های دیگری موسوم به کاتچین هاست که به نظر می رسد در پیشگیری از بیماری قلبی و تقویت سیستم ایمنی در بدن مفید باشند. حتی چربی موجود در شکلا ت هم آن قدرها بد نیست. بیش از نیمی از چربی اشباع در شکلا ت اسید استئاریک است که کلسترول خون را بالا نمی برد.

    تحقیقات نشان می دهد حتی شکلا ت برای پوسیدگی دندان مفید است البته باید خاطر نشان کرد این نتایج مفید، مختص کسانی بوده که فقط شکلا ت مصرف می کردندو نه هیچ ماده شیرین دیگری. همچنین این نتایج در مورد افراد سیگاری و کم تحرک که ورزش روزانه ندارندصدق نمی کند.
    بسیاری از خانم ها پیش از عادت ماهیانه، میل به خوردن شکلات دارند که می تواند به دلیل وجود منیزیم در شکلا ت باشد زیرا کمبود منیزیم باعث بروز برخی ناراحتی ها در دوران پیش از قاعدگی می شود.

    خوردن شکلا ت در حین بارداری را به خانم ها توصیه می کنند که می تواندبه دلیل کم خونی آنها باشد زیرا شکلا ت حاوی آهن بوده و برای کم خونی مفید است.
    شکلا ت همچنین حاوی مقدار زیادی پروتئین است. کلسیم، ریبوفلا وین، ویتامین B۱ و ویتامین A هم از دیگر ترکیبات موجود در شکلا ت هستند. شکلا ت دارای مقادیر زیادی چربی هم هست، اما این چربی موجب بالا رفتن کلسترول خون نمی شود.

    فراموش نکنید قند و چربی موجود در شکلا ت می تواند سبب چاقی و افزایش کلسترول خون شود، پس در صورت مصرف آن باید چربی و قند سایر غذاها را کاهش دهید.

    چربی زیاد برای افرادی که اضافه وزن دارند، بیماران کلیوی و افراد مبتلا به فشار خون بالا خطرناک است. شکلا ت کافئین دارد ومحرک اعصاب است پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.
    بهترین دما برای نگهداری شکلا ت ۱۵ تا ۱۸ درجه سانتی گراد است.

    شکلا ت را باید دور از تابش مستقیم نور آفتاب، در ظرف دربسته و در جای خشک نگه دارید. شکلا ت جاذب بواست و نباید مواد غذایی یا بوی تند را در مجاورت آن قرار دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.