-
نویسندهنوشتهها
-
۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۰:۱۷ #70265ناشناسمیهمان
در تحقیقات آزمایشگاهی آلیسین و ترکیبات وابسته به آن، ماده ردوکتاز را مهار می کند. این ماده در ساخت کلسترول نقش دارد. همچنین چندین آزمایش پزشکی نشان داد که سیر باعث کاهش چربی خون می شود. سیر از گرفتگی عروق نیز جلوگیری می کند.
همچنین در بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند باعث کاهش تشکیل کلسترول در سلول های آئورت می شود. امروزه گیاه سیر در قالب مشتقات گوناگون و به شکل انواع قرص ها و روغن ها ارائه می شود.
سیر در کاهش فشار خون نیز مؤثر است به طوری که فشار سیستولیک خون را به میزان 7/7 میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک را به میزان 5 میلی متر جیوه کاهش می دهد.
خوردن سیر مجاری تنفسی و خون را پاک می کند و با این کار از شدت و تنگی نفس کاسته شده و گاهی موجب درمان کلی آن می شود. این ماده بعضی از انواع سل ریوی را معالجه می کند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکروب دارد. سیر، پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونت ها پاک می کند به خصوص در اطفال و با این خصوصیت به مثابه سپری مقابل بیماری های تیفوئید، دیفتری، سیاه سرفه و خروسک عمل می کند.
سیر برای درمان نسیان و فراموشی هم مفید است. این ماده خوراکی باعث از بین رفتن کدورت ذهن نیز می شود. گذاشتن سیر پخته طی چندین روز روی میخچه و زگیل باعث رفع آن ها می شود.
البته سیر مانند سایر مواد خوراکی پُر فایده، عوارض جانبی نیز دارد. زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی و در موارد نادر منجر به خونریزی می شود.
علاوه بر این سیر برای بیماران مبتلا به مرض قند(دیابت) اثر شفابخش داشته و قند خون را کاهش می دهد. اثر سمی نیکوتین حاصل از دود سیگار را برطرف می کند. چنانچه افرادی که به کشیدن سیگار عادت دارند، بهعلت مصرف نیکوتین دچار ناراحتی های هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سیر احساس بهبودی می کنند.
سیر همچنین عرق بدن و خون قاعدگی را زیاد می کند. مداومت در مصرف سیر به تدریج باعث ریختن موی سفید و روییدن موی سیاه می شود.
اگر سیر پخته را با شیر مخلوط کرده و از آن مرهم تهیه کنند و در محل آبسه (دمل) قرار دهند، برای گشودن هر نوع آبسه و حتی آبسه دندان مفید است. اگر مخلوط سیر با سرکه را بر پوست بمالند، ورم اعضا را بر طرف می کند.
سیر همچنین، یک داروی ضدکرم است و برای درمان بیماری تصلب شرائین به کار می رود. همان گونه که در تحقیق اخیر به آن اشاره شد، به خاطر بوی نامطبوع سیر بهتر است به طور کامل آن را خرد و در شیر حل کنید. این محلول برای درمان فشارخون بالا، تصلب شرائین، ناراحتی های گوارشی و التهاب مخاط ریه ها مفید است.
۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۱:۱۰ #97295susanمشارکت کنندهبا سلام
مطلب خوبي ارائه كرده ايد
ولي فكر كنم من يكي از افراد استثنا روي زمين هستم چون هروقت سير ميخورم دچار تنگي نفس شديد ميشوم
ولي من هم به همه پيشنهاد ميكنم اگر مثل من با سير مشكل نداريد حتما از اين ماده غذايي استفاده كنيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.