خواص سویا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75069
    araghi
    مشارکت کننده

    غذاهای حاوی پروتئین سویا می تواند کلسترول را کاهش دهد و می تواند گرگرفتگی پوست را بعلت یائسگی کاهش دهد و استخوانها را قویتر سازد. ایزوفلاون ( گیاهی شیمیایی و موجود در سویا)، ساختاری همچون استروژن دارد و بنظر می رسد دلیل فواید موجود در سویا وجود همین ماده باشد. مطالعات بر روی انسانها نشان داده اند که ۹۰ میلی گرم ایزوفلاون بسیار ضروری برای استخوانها می باشد.( مخصوصاً ستون فقرات)
    مطالعات دیگر نیز نشان داده اند که ۵۰ تا ۷۵ میلی گرم ایزوفلاون در روز ممکن است گرمای بدن را کاهش دهد. نصف فنجان سویا، حاوی ۲۵ تا ۳۵ میلی گرم ایزوفلاون می باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.