خواص زیره

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82784
    m.akbari
    مشارکت کننده

    اكثرمنابع معتبر علمي، زيره سياه را براي درمان سوء هاضمه مفيد مي‌دانند. تحقيقات جديد نشان داده است كه دو ماده شيميايي موجود در اسانس زيره ( كارون و كارول )، كار عضلات صاف دستگاه گوارش را تسهيل مي‌كنند‌. همچنين برعضلات صاف رحم اثرات مفيدي دارند. همچنين جويدن دانه هاي زيره بعد از غذا، هضم را بهبود مي‌بخشد و بوي بد دهان را برطرف مي‌كند.
    افزون بر اين، زيره داراي خواص ضد انگلي، ضد قارچي، ضد عفوني كننده وضد اسپاسم بوده، مقوي معده است و خاصيت ديورتيك (مدر) دارد.
    هم اكنون از اسانس زيره سياه در عطرسازي‌، ساخت كرم ها و پمادهاي ضد انگل استفاده مي‌شود . همچنين به عنوان عطر و طعم دهنده به خمير دندان‌، پنير و داروهاي كودكان اضافه مي‌شود.
    در حال حاضر تحقيقاتي در بعضي از كشور ها در مورد تاثير زيره سياه و اسانس آن در كاهش چربي هايخون، كنترل قند خون در افراد ديابتي‌، درمان سندرم روده تحريك پذير (IBS)‌، بهبود برونشيت و پيشگيري از سرطان كولون در دست اجرا است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.