هر ۱۰۰ گرم میوه خرمالو، حاوی ۸۰ کیلوکالری انرژی، ۱۹ گرم قند ساده و پیچیده و ۷۹ گرم آب است.
خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامینهای C، B۱ و B۲ است، در ضمن این میوه دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری سلولز نیز است.
خرمالو به خاطر ویتامین A موجود در خرمالو برای پوست و ناخن و موهای خشک و شکننده مفید است.
به دلیل وجود عناصری همچون پتاسیم و منیزیم در این میوه، خرمالو کلسترول بد و فشار خون را نیز کاهش میدهد به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است. از طرفی به دلیل دارا بودن پکتین که یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است، باعث کاهش چربیهای خون میشود.
وجود مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدانی همچون تانن، فنول، ویتامین C، لیکوپن و لوتئین باعث خاصیت ضدسرطانی این میوه است.
خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بسیار مفید شناخته شده است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی و پتاسیم موجود در آن اشتهاآور و شستو شو دهنده کلیه و کبد بوده واین میوه در افراد مبتلا به نقرس بسیار مؤثر است.
خرمالو دارای اسیدهای مالیک، تارتاریک و اسید سیتریک است که این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن میشود.