خواص برگ بو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82658
    z.yari
    مشارکت کننده

    برگ بو منبع غني ويتامين C، A، آهن، منگنز، کلسيم، پتاسيم و منيزيم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک مي کند.
    برگ بو داراي خاصيت ضد التهابی، آنتی اکسيدان، ضد باکتريايی و ضد قارچی است. خاصيت ضد آنتی اکسيدان آن با کمک کردن به بدن در توليد انسولين کافی، می تواند در درمان بيماری هايی مانند ديابت موثر باشد.
    آنزيم هاي موجود در آن با شکستن پروتئين ها و کمک به هضم غذا، علايم اختلالات گوارشی را کاهش می دهد و ناراحتی معده را درمان مي کند.
    دم کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در يک ليوان تهيه مي شود، تعريق ايجاد مي کند و تب را کاهش مي دهد. دستمال خيس شده در دم کرده آن را روی قفسه سينه قرار دهيد تا از عفونت هاي تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا رهايی پيدا کنيد.
    برگ بو را به غذاهاي سنگين اضافه کنيد يا دم کرده آن را بنوشيد تا به هضم غذا کمک کند.
    ماساژ دادن روغن طبيعي برگ بو ورم و درد ايجاد شده از پيچ خوردگی، آرتروز، دردهاي عمومی، سردرد و ميگرن را تسکين مي دهد.
    چند قطره روغن آن را به شامپو بيفزاييد تا از شوره سر رهايی پيدا کنيد.
    اسيدفوليک موجود در آن مانع نقص جنين مي شود.
    آهن موجود در آن براي توليد گلبول هاي قرمز لازم است.
    ______________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.