خواص بادام زمینی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70944
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بادام زميني داراي مقادير زيادي چربي اشباع نشده‌، منيزيم و فيبر غذايي است که همگي خطر بروز ديابت را کاهش مي‌دهند. همچنين، فيبر و منيزيم موجود در بادام زميني سبب کاهش مقاومت انسولين مي‌شود.
    وجود چربي امگا 3 در بادام زميني سبب حفظ سلامت سلول ها، نرمي پوست و نيز کاهش ميزان کلسترول کلي در خون مي‌شود.
    بادام زميني منبع سرشاري از آهن، روي، ويتامين E، منيزيم و فوليک اسيد است که تاثير مهمي در مبارزه با مواد سرطان زا دارند.
    بادام سرشار از پروتئين و داراي ريزمغذي‌هاي مهمي از قبيل منيزيم، پتاسيم، فسفر، مس، ويتامين B2 و نياسين است.
    همچنين، روغن بادام منبع غني ويتامين E است که نقش ضد سرطاني و آنتي اکسيداني دارد.
    بادام داراي مقادير زيادي کلسيم بوده و براي بهبود رشد استخواني و جلوگيري از بروز پوکي استخوان موثر است.
    بر اساس آخرين پژوهش‌ها، آجيل و مغزها مانند فندق، گردو، پسته و بادام نقش مهمي در تامين سلامتي بدن ايفا مي‌کننداين مواد غذايي منابع سرشاري از پروتئين، مواد معدني و ويتامين‌هاي آنتي اکسيداني هستند.
    مطالعات نشان مي‌دهد مغزها يکي از مهمترين منابع غني سلنيوم هستنداين ريز مغذي ها براي تامين سلامت سيستم ايمني بدن ضروري است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.