-
نویسندهنوشتهها
-
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۵ #76853ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]انجیر یکی از میوه های تابستانی و حاوی املاح و ویتامین هایی است که افزایش سیستم ایمنی بدن و روده بزرگ را به دنبال دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ انجیر حاوی پتاسیم بوده و آنتی اکسیدان هایی که در آن وجود دارد در تنظیم فشار خون و ضربان قلب موثر است.
همچنین انجیر حاوی کلسیم، روی، آهن، منیزیم و مس است که هر دانه انجیر معادل يک کپسول ویتامین داراي املاح معدنی است که باعث سلامت قلب شده و طراوت را به دنبال دارد.
بنابزاين گزارش اسید آلکورژنتیک باعث کاهش و کنترل قند خون شده انجير همچنين یک سلاح سری در بدن است، مصرف انجیر سلامت دندان و تقویت استخوان به خصوص برای خانمها را در پی دارد.
مطالعات اخیر نشان داده که خوردن منظم انجیر باعث بهبود عملکرد در روده بزرگ شده و برای افرادی که از درد روده بزرگ رنج می برند، انجیر به عنوان یک ضد سرطان روده بزرگ عمل مي کند.
این میوه حاوی ویتامین های گروه B است که باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و سرعت سوخت و ساز را بهبود می بخشد، ازدیگر ویژگی های انجیر تحریک بدن به سوزاندن کربوهیدارت ها و چربی ها است و روند کاهش وزن را سریعتر می کند.
انجیر در هر سطحی برای قلب و فشار خون مناسب است که می توان فشار خون را تنظیم کند.
ماده پکتین موجود در اين ميوه مانع جذب کلسترول چرب می شود.
انجیر دشمن کم خونی است باعث حفظ آهن خون شده، همچنین انجیر به زنان باردار و مادران شیر ده توصیه می شود.[/align]
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۰ #100377madjdمدیرکلپس به این ترتیب یعنی انجیر برای دیابتی ها خوبه؟
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۱ #100378madjdمدیرکلبر اساس تحقیقات انجام شده، برگهای درخت انجیر بدلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، تسکین دهندگی و دافع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته و دم کرده برگ درخت انجیر مسکن بوده و برای معالجه سرفه تجویز شدهاست. میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده و دارای خاصیت ویژهای میباشد. انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند.جوشانده انجیر در التهاب دستگاه تنفسی و غرغره کردن آن برای گلو درد و سرماخوردگی مفید بوده و عفونتهای لثه را نیز درمان میکند. خوردن انجیر تازه و خشک سبب لینت مزاج و یبوست مزمن را درمان میکند و در طب جدید شربتی برای رفع بیماریهای یبوست کودکان تهیه شدهاست.
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۸ #100379madjdمدیرکلانجير داراي مقدار زيادي کلسيم (79 ميلي گرم در 224 گرم انجير) مي باشد. تحقيقات نشان داده است که کلسيم در انجير به همان اندازه کلسيم موجود در شير مي باشد.
کلسيم، به عنوان بالا برنده تراکم استخوان شناخته شده است. به علاوه، پتاسيم موجود در انجير، دفع ادراري کلسيم را کاهش مي دهد. پس انجير يکي از بهترين ها براي افزايش تراکم استخوان مي باشد و از پوکي استخوان جلوگيري مي کند.۲ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۶ #100392مریممشارکت کنندهمن یه مدت صبح ها به جای پنیر تو رژیمم از چند تا دونه انجیر که یه کم با آب جوش خیسونده بودم و تقریبا مثه مربا شده بود می خوردم ولی بعدش فکر کردم که چون شیرینه پس برای رژیمم خوب نیست حالا می شه بگید خوبه یا بده؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.