آلو منبع غني از پتاسيم است كه در كاهش فشار خون موثر است.
آلو سرشار از ويتامين A و يكي از منابع خوب آنتياكسيدانها است، حاوي مقادير مناسبي از تركيبات فنلي و بتاكاروتن است و با اثر آنتي اكسيداني خود راديكالهاي آزاد اكسيژن را خنثي ميكند.
راديكالهاي آزاد اكسيژن اثرات مخربي را در بدن اعمال و از يبوست جلوگيري ميكند.
آلو از افزايش فشارخون، بروز بيماريهاي قلبي عروقي، سرطان و بيماريهاي گوارشي پيشگيري و قند خون را كنترل ميكند و به عنوان منبعي غني از پتاسيم در كاهش فشار خون مؤثر است.
آلوي خشك (برقاني) منبع خوبي از آهن است و براي افرادي كه بايد رژيم كمچربي داشته باشند و تمايل بهخوردن <هلههوله> شيرين دارند، مناسب است.