[align=justify]گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زنان باردار، نوزادان و کودکان به هیچ وجه نباید شیرخام که غیرپاستوریزه و غیرهموژنیزه است، مصرف کنند. کمیته بیماری های عفونی و کمیته تغذیه در «آکادمی پزشکان اطفال» آمریکا اعلام کرد: فروش شیر، پنیر و سایر لبنیات غیرپاستوریزه باید در این کشور ممنوع شود زیرا مصرف آن خطر ابتلا به عفونت های خطرناک را در مصرف کنندگان بالا می برد. طبق گزارش این دو کمیته، حداقل 97 درصد محصولات لبنی مصرفی در آمریکا پاستوریزه می شوند اما در برخی از ایالت ها فروش شیر غیرپاستوریزه همچنان قانونی است. شیرخام می تواند حامل باکتری های خطرناکی چون e.coli و سالمونلا ناشی از حیوانات بیمار و یا تماس با کود آلوده باشد. با وجود خطراتی که مصرف شیرخام و غیرپاستوریزه برای سلامتی دارد برخی گروه ها همچنان تاکید دارند که مصرف شیرخام با کاهش خطر ابتلا به آلرژی و آسم مرتبط است. پزشکان همچنین خاطر نشان کردند این ادعا که شیرخام حاوی مواد مغذی است و با پاستوریزه کردن آن، این مواد از بین می رود تایید نشده است. مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اعلام کرد: از سال 1998 تا 2011 میلادی، 148 بیماری مرتبط با مصرف شیرخام یا محصولات شیرخام گزارش شده که به بستری شدن 284 نفر و مرگ دو نفر منجر شده است. علاوه بر نوزادان و زنان باردار مصرف شیرخام بر سلامت افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و نیز بر سلامت افراد مسن تاثیر منفی دارد.[/align]