خواص خرمالو
خرمالو، میوه بومی کشور ژاپن است. این میوه سرشار از ویتامین C، A، بتاکاروتن، پتاسیم و بدون چربی و کلسترول است. این میوه زخم ها را التیام می دهد، سلامت لثه را بهبود می بخشد، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و خاصیت ضدپیری دارد.
از طرفی میزان جذب آهن را افزایش می دهد و سلامت قلب را بهبود می بخشد. همچنین از بروز سرماخوردگی پیشگیری می کند و مانع از آسیب های سلولی می شود.
فیبر غذایی موجود در آن دو برابر میزان موجود در سیب است. مصرف روزی یک عدد خرمالو برای مقابله با تصلب شرایین کافی است. از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
خرمالو همچنین از بروز عفونت های مکرر پیشگیری می کند، میزان خون ریزی را کاهش می دهد و دارای ترکیب مهم ضدتومور مانند اسیدبتولینیک است .