خداحافظ چين و چروك!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79956
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سیب، اين ميوه خوشمزه و پرخاصيت را مي‌توان به روش‌هاي مختلف استفاده كرد؛ به صورت خام و يا به شكل آبميوه و يا به صورت پخته. لازم به ذكر است كه مصرف سيب به همان صورت خام خواص بيشتري دارد؛ زيرا تركيبات ضدچين و چروك آن حفظ مي‌شوند و در صورت هر نوع تغيير و فرايندي كه شكل اوليه‌ي آن را تغيير دهد (آب ميوه، مربا، كمپوت و…) از خاصيت آن كاسته مي‌گردد. آب ميوه‌ي سيب نسبت به خود سيب فقط 10 درصد از آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در سيب را داراست. اگر به شما پيشنهاد آب ميوه داده شد، آب سيب را انتخاب كنيد.
    براي بهره‌مندي هر چه بيشتر از خواص سيب، به خصوص خاصيت ضد چين و چروك آن، تا جايي كه مي‌توانيد آن را به شكل خام و تازه و همراه با پوست ميل كنيد؛ البته به شرطي كه آن را كاملا با آب و يا شوينده ميوه و سبزيجات به خوبي بشوييد تا هر نوع آلودگي از نظر بقاياي مواد شيميايي و سموم آفت‌كش‌ها در آن از بين برود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.