حالا که نمی تونم از پیتزا دل بکنم چه کار کنم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73942
    e.amini
    مشارکت کننده

    حالا كه پیتزا غذای خوشمزه‌ای است كه اغلب كودكان و جوانان به آن علاقه دارند، می‌توان راه‌هایی یافت كه مضرات آن را كاهش داد. در نظر داشته باشید پیتزای سبزیجات یا پیتزای گوشت و قارچ نسبت به پیتزاهایی مانند «پپرونی» سالم‌ترند. توصیه می‌شود دفعات مصرف این غذا را به یكی دو باردر ماه محدود كنید. به همراه پیتزا به جای استفاده از نوشابه بهتر است از ماءالشعیر، دوغ یا آب استفاده كنید. استفاده از سالاد سبزیجات با لیموی تازه وگوجه‌فرنگی بدون سس، در هنگام مصرف پیتزا مورد توجه قرار گیرد چرا كه سرشار از ویتامین «ث» است و می‌تواند اثر مخرب تركیب سرطان‌زای «نیتروزآمین» كه حاصل تركیب «نیترات» سوسیس وكالباس با «اسید آمینه»¬ی بدن است را در دستگاه گوارش تقلیل دهد. همچنین سس قرمز به مراتب بهتر از سس سفید است. یك قاشق غذاخوری سس قرمز فقط یك گرم چربی دارد، در حالی كه یك قاشق مرباخوری سس سفید، پنج گرم چربی دارد. قابل ذكراست، انواع سس‌ها، رفلاكس معده را افزایش می‌دهند كه می‌تواند به سرطان مری منجر شود. موضوعی كه به آن توجه زیادی نمی‌شود بحث بهداشت «فست‌فودها»ست كه نادیده گرفته می‌شود. به طوری كه بسیار می‌بینیم كارگرانی با دست¬ها و وسایلی آلوده و لباس‌هایی نه ‌چندان مناسب، مشغول تهیه¬ی و توزیع مواد غذایی هستند. بكوشید پیتزای خانگی تهیه كنید و از خوردن آن بیشتر لذت ببرید.3 پس به طوركلی می‌توان گفت پیتزا غذای سالمی نیست و تا حد امكان باید از مصرف آن اجتناب كرد. مطالعات نشان داده است مصرف مداوم غذاهایی كه سوسیس و كالباس از اجزای اصلی آن¬هاست، التهاب معده و روده را به همراه داشته، با مصرف طولانی ‌مدت آن به دلیل وجود مواد نگهدارنده¬ی نیتراتی، فرد، مستعد سرطان خصوصا سرطان كولون می‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.