توگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76681
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    این یه صبحونه ساده و مقویه که احتمالا می‌شه گاهی وقتا ازش به عنوان عصرونه یا یه پیش غذا استفاده کرد.

    ماده اولیه‌ این صبحونه ممکنه شما رو یاد مرغ عشق‌هایی بندازه که تو زندگی‌شون کاری جز بوسیدن همدیگه ندارن. بیایید با فرض اینکه یه روز پر از عشق و مهربونی داشته باشیم این صبحونه رنگی رو درست کنیم.

    ارزن ماده اصلی این صبحونه است. ممکنه خوش‌شانس باشید و کسی رو تو مشهد یا خراسان رضوی داشته باشید که براتون ارزن پوست‌کنده بیاره. اگه کسی رو ندارید ممکنه تو بعضی از عطاری‌ها و فروشگاه‌ها این دونه‌های ریزه میزه رو پیدا کنید.

    از هر راهی که به یه پیمونه مغز ارزن رسیدید، اونو با یه پیمونه شیر و یه پیمونه آب قاطی کنید و بذارید روی اجاق تا بپزه و به غلظت شیربرنج برسه. به این مرحله که رسید کار تمومه و “توگی” حاضره. اونو تو یه ظرف خوشگل بریزید و روش هر چقدر که دتون می‌خواد شیره انگور بریزید.

    به همین سادگی به لیست صبحونه‌خورهایی پیوستید که ریسک امتحان کردن غذاهای جدید رو می‌پذیرن و اهل هر جایی که هستن بلدن “توگی” درست کنن.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.