توصیه های غذایی در مبتلایان به اسهال

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77909
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    برنج کته‌شده همراه آب گوشت يا مرغ غذاي مناسبي براي افرادي است که مبتلا به اسهال شده‌اند. در شيرخواران نبايد شيرمادر را قطع کرد. بهتر است از خوردن برخي غذاهاي خاص مثل غذاهاي چرب، غذاهاي پرفيبر يا غذاهاي سرخ‌شده هم به مدت چند روز پرهيز شود.
    برخي تحقيقات نشان داده‌اند پروبيوتيک‌ها که حاوي باکتري‌هاي مفيد هستند، ممکن است به درمان اسهال کمک کنند به‌خصوص اسهال‌هاي ويروسي. به طور طبيعي باکتري‌هاي مفيدي در دستگاه گوارش زندگي مي‌کنند. برخي از اين باکتري‌هاي مفيد در مواد غذايي مثل انواعي از ماست پرورش داده شده‌اند که به آنها فراورده‌هاي حاوي پروبيوتيک مي‌گويند. اخيرا کپسول‌هاي حاوي اين ميکروب‌هاي مفيد هم به بازار آمده‌اند. فراورده‌هاي حاوي پروبيوتيک در برخي بيماران در درمان اسهال مفيد هستند. يکي از عوارض احتمالي آنها نفخ و دفع گاز است.

    #101018
    madjd
    مدیرکل

    * دریافت آب و مایعات فراوان برای جبران مایعات و الکترولیت‌های از دست رفته بدن.
    * اجتناب از خوردن شیر و مواد لبنی مانند بستنی.
    * اجتناب از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده.
    * پرهیز از مواد غذایی شیرین و شیرینی‌ها و انواع کیک‌ها و کمپوت‌ها و آب‌میوه و میوه‌های خام خصوصاً خانواده مرکبات .
    * پرهیز از خوردن سبزیجات خام و یا پخته، البته بعضی سبزیجات مانند هویج پخته یا سیب زمینی پخته به بهبود اسهال کمک می‌کنند که این به علت تفاوت نوع فیبر در این سبزیجات است که به صورت قابض عمل می‌کنند.
    *خوردن موز (تفاوت در نوع فیبر آن نسبت به سایر میوه‌ها)، برنج ساده پخته شده، مرغ پخته شده بدون روغن در بهبود شرایط کمک کننده است.
    * پرهیز از غذاهای آماده و کنسروی.
    * با بهبود اسهال، یک‌دفعه به برنامه‌ی غذای معمولی برنگردید، خصوصاً در اسهال‌های مزمن، سعی کنید با کم کم اضافه کردن مواد غذایی به برنامه غذایی‌تان از برگشت ناگهانی اسهال جلوگیری کنید.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.