تهیه خورشت های رژیمی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85421
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    برای درست كردن خورش باید پیاز را تفت دهید، گوشت پر چربی را در آن سرخ كنید و بعد مواد دیگر را در آن بریزید. به‌دلیل وجود این همه روغن، معمولا خورش‌ها چرب از آب در می‌آیند اما می‌توانید خورش را خیلی كم روغن‌تر درست كنید. با روش درست كردن پیازداغ بدون روغن، پیاز داغ درست كنید و بعد از آن بدون این‌كه روغن اضافه كنید، گوشت را كمی در تابه تفت دهید و سپس روی آن‌ها آب بریزید. برای كم‌چرب‌تر كردن خورش از گوشت پرچرب گوسفند صرف‌نظر كنید. می‌توانید از مغز ران یا بخش‌های دیگر بدون چربی گوشت استفاده كنید. برای خورش‌هایی كه رب گوجه دارند، لازم نیست رب را سرخ كنید. رب را در آب خورش بریزید و به هم بزنید. كمی كه زمان پخت را طولانی‌تر كنید، رب با بقیه مواد خورش مخلوط می‌شود و حس رب سرخ شده به شما می‌دهد. برای خورش‌هایی مانند قرمه‌سبزی، سبزی را بعد از خرد كردن و شستن كاملا بپزید. اگر زمان پخت سبزی را طولانی‌تر كنید، آب آن كاملا گرفته می‌شود و بعد فقط با اضافه كردن یك قاشق غذاخوری روغن زیتون می‌توانید طعم سبزی سرخ شده را به دست بیاورید. برای خورش‌هایی مثل بادنجان، می‌توانید بادنجان‌ها را تكه‌تكه كنید، سپس با یك پنبه كمی به 2 طرف آن روغن بمالید و در تابه 2 طرفه بگذارید. طعم این بادنجان با بادنجان سرخ شده فرق چندانی نخواهد داشت. تمام خورش‌ها را می‌توان با این روش با مصرف بسیار كمتری از روغن پخت.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.