تند غذا خوردن می‌تواند خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را تا دو برابر افزایش دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80735
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگون نشان داده است که که با شتاب غذا خوردن می‌تواند منجر به اضافه وزن و دیابت نوع 2 شود. آنان تاکید کردند که تند غذا خوردن چاقتان می‌کند . محققان دریافته‌اند که زنان در سنین بین 40 تا 50 سال تمایل به غذا خوردن سریع دارند و احتمال زیادی برای ابتلا به اضافه وزن نسبت به کسانی که آهسته غذا می‌خورند را دارند. بر اساس این مطالعه، به سرعت غذا خوردن می‌تواند خطر ابتلا به اضافه وزن را تا دو برابر افزایش دهد. خوردن بیش از حد سریع می‌تواند منجر به چاقی شود. خوردن سریع منجر به فرستادن مقادیر زیاد هوا به معده و ایجاد ناراحتی‌های گوارشی می‌شود.تندخورها دو برابر شانس چاقی مفرط در سنین بالاتر را خواهند داشت. اگر این عادت تندخوری را در کنار غذا خوردن تا احساس سیری کامل قرار دهیم، شانس چاقی مفرط به سه برابر نسبت به افرادی که با سرعت عادی غذا می خورند افزایش می یابد. البته در حین این تحقیق مشخص شده تندخوری می تواند انرژی بیشتری از فرد بگیرد ولی میزان تهدید چاق شدن ناشی از آن ، این مصرف انرژی اضافه را بی اثر می کند. پژوهشگران تاکید می کنند افراد با توجه به ریسک بالای تندخوری باید سعی کنند غذا را با سرعتی منطقی تر میل کنند و در عین حال مراقب باشند عواملی که سبب تند خوردن غذا می شود را از خود دور کنند. غذا خوردن با مشغولیت ذهنی شدید و یا خوردن فست فود دو عامل موثر در تندخوری است. از دیگر عوامل اصلی می توان به حرف زدن در حین غذا خوردن اشاره کرد که ناخواسته سبب تندخوری می شود. محققین کشور ژاپن نیز اعلام کرده اند تند غذا خوردن امکان ابتلا به دیابت را 2 برابر می‌کند . کسانی که غذای خود را سریع می‌خورند، 2 برابر بیش از سایرین دچار اختلال در هضم گلوکز می‌شوند که این اختلال پیش‌دیابت نام دارد. همچنین تحقیقات دیگری نشان داده است کسانی که غذای خود را سریع می‌خورند، 2 برابر بیش از سایرین دچار اختلال در هضم گلوکز می‌شوند. این اختلال پیش‌دیابت نام دارد. دیابت نوع 2 هنگامی رخ می‌دهد که انسولین کافی برای عملکرد درست بدن تولید نمی‌شود. انسولین گلوکز موجود در خون را به انرژی مورد نیاز سلول‌ها تبدیل می‌کند. میزان گلوکز موجود در خون کسانی که دچار اختلال در هضم گلوکز (IGT) هستند، بالاتر از حد معمول است، اما این میزان به حدی بالا نیست که منجر به دیابت شود. با این حال در صورت عدم انجام اقدامات پیشگیری‌کننده، این اختلال می‌تواند فرد را به دیابت نوع 2 مبتلا کند. در این تحقیق پس از مطالعه بر روی مولفه‌‌هایی مانند وزن، جنس، سن، پیشینه خانوادگی درباره دیابت، مصرف سیگار و نوشیدنی‌های الکلی، فشار خون و میزان کلسترول، غذا خوردن با سرعت بالا تنها عاملی بود که خطر «آی جی تی» را به میزان بالایی افزایش داد. پژوهشگران توصیه می کنند زمان صرف وعده های غذایی دست کم به 20 تا 25 دقیقه افزایش یافته و هر لقمه ی غذا حدود 30 بار جویده شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.