متخصصان اطفال تاكید كردند تمیزی بیش از حد موجب ابتلای كودكان به آلرژی های غذایی می شود!
نتایج یك آزمایش جدید از سوی یك متخصص هندی تبار در انگلیس آشكار ساخت كه الگوهای زندگی بیش از بهداشتی و استریل باعث می شود كه كودكان نسبت به غذاها و خوردنی های معمولی مثل شیر و نان واكنش های آلرژیك پیدا كنند. البته در بروز آلرژی غذایی عوامل دیگری چون تولد از طریق سزارین و مصرف آنتی بیوتیك در سالهای نخست زندگی دخیل هستند چرا كه این فاكتورها روی سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارند.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، دكتر نیخیل تاپار متخصص بیمارستان گریت اورموند استریت در لندن به همراه دستیاران خود روی صدها كودك كه ظرف یكسال به آلرژی های روده ای مبتلا شده بودند مطالعه و بررسی كردند.
آلرژی غذایی می تواند به شكل یك واكنش خطرناك موسوم به anaphylaxis و همچنین به صورت اگزما یا خارش و قرمزی پوست بروز كند. مطالعات نشان می دهد كه به طور معمول ۴ درصد از كودكان به آلرژی غذایی مبتلا هستند. این مواد غذایی آلرژی زا شامل شیرگاو، گندم، سویا، تخم مرغ، كیوی و سایر میوه ها یا سبزیجات هستند. كودكان مبتلا به این آلرژی با علائم ناخوشایندی چون دردهای شكمی و روده ای مواجه می شوند.