تمر هندی، آنتی اکسیدانی قوی

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76713
    s.farzi
    مشارکت کننده

    درخت تمر هندی که بومی آفریقاست میوه ای ترش دارد که در سراسر دنیا در پخت غذا از آن استفاده می شود. تمر هندی رسیده نسبت به خام آن کمی ترش تر است.

    قرن هاست که از این گیاه به عنوان داروی سنتی استفاده می شود. ساقه های تازه و برگ های این درخت برای رفع اختلالات خونی، پوستی و معده استفاده می شود.

    تمرهندی غنی از اسید تارتاریک است که آنتی اکسیدانی قوی به حساب می آید.

    منبع عالی موادی مانند پتاسیم، مس، کلسیم، آهن، سلنیم،روی و منیزیم است.

    از پماد تهیه شده از پوست آن برای رفع ورم مفصل ناشی از پیچ خوردگی استفاده می شود.

    پتاسیم آن به طور موثر فشار خون را تنظیم می کند، در حالی که آهن میزان گلبول های قرمز را بالا نگه می دارد.وتصفیه کننده خون است.

    دمنوش تهیه شده از برگ های آن تب مالاریا را پایین می آورد.

    آب گل آن برای درمان بواسیر مفید است.

    میوه تمرهندی، نفخ، سوءهاضمه و تهوع را برطرف می کند.

    غرغره کردن با آب تمرهندی گلودرد را برطرف می کند و مانع از گرمازدگی می شود.

    پلی ساکارید آن، با تحریک و تقویت سیستم ایمنی مقاومت بدن را در برابر عفونت ها بالا می برد.

    مصرف تمرهندی باعث دفع فلوراید اضافه از بدن می شود.

    #100087
    s.samadi
    مشارکت کننده

    تمبر هندی هایی که به صورت بسته بندی به فروش می رسند را هم میشه استفاده کرد یا حتما میوه ش رو باید استفاده کرد؟

    #100115
    v.fazel
    مشارکت کننده

    میوه های تازه تمرهندی در بسته بندی در بازار موجود هست و به نظر من بهتر است از خود میوه استفاده بشه.

    #100214
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از راهنماییتون

    #100228
    madjd
    مدیرکل

    در مکزیک، از تمر هندی برای تهیهٔ خوراکی‌های متنوعی به صورت نمک‌زده، خشک‌شده، فلفل‌زده، آب‌نبات و غیره استفاده می‌شود.
    مصریان نیز از این میوه برای تهیهٔ نوشیدنی خنک و ترشی استفاده می‌کنند که در تابستان بسیار مصرف می‌شود.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.