در اين هفته ميتوان بادام را به رژيم غذايي كودك اضافه نمود. مانند فرني از يك قاشق چايخوري يك بار در روز شروع ميشود و تا روز ششم و هفتم به 12 قاشق چايخوري ميرسد. به تدريج دفعات تغذيه با حريره بادام افزايش مييابد. ضمن اين كه تغذيه با فرني نيز به مقدار كمتر ادامه مييابد. طرز تهيه كاملا مشابه تهيه فرني است و همراه با افزودن آرد و شكر يك قاشق چايخوري بادام پوست گرفته و رنده شده (يا آسياب شده) نيز اضافه ميشود.
براي سهولت كار و رعايت تنوع در غذاي شيرخوار ميتوان يك روز در ميان از فرني و حريره بادام استفاده كرد.
برای تهیه حريره بادام، از روش زیر میتوان استفاده کرد:
مواد لازم
بادام شيرين 5 عدد
آرد برنج 1 قاشق چايخوري سرصاف
شكر نصف قاشق چايخوري سرصاف
شير پاستوريزه نصف ليوان
روش تهيه
ابتدا بادامها را حدود چند ساعت در آب جوش خيس كرده پوست آن را جدا نموده و با رنده و يا هر وسيله ديگري كه در خانه وجود دارد آنرا نرم ميكنند. سپس مخلوط مذكور همراه شكر و آرد برنج در شير آنقدر جوشانده ميشود تا قوامي مثل فرني ايجاد گردد.