تعادل قند خون با غذاها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74001
    zghasemi
    مشارکت کننده

    قند خون در محدوده نرمال سبب هومئوستاز میانجی‌های عصبی می‌شود.

    عوامل کاهنده قند خون

    چای، قهوه، آسپارتام (شیرین کننده مصنوعی)، الکل

    توجه: نوشیدن 2 فنجان در روز چای و قهوه سبب بهبود خلق‌وخو و آرامش روحی می‌شود، ولی مقادیر بیشتر نقش محرک داشته و مسبب عصبانیت و تشویش خواهد بود.

    عوامل ثبات قند خون

    فیبر محلول: مطالعات حاکی از این است که فیبر محلول بیشتر از فیبر نامحلول سبب تأخیر تخلیه معده و حفظ قند خون می‌شود. بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌ها حاوی فیبر محلول هستند، مانند: بامیه، سیب زمینی، سیب بدون پوست، توت فرنگی، لوبیا سبز، موز، انگور، کنجد، گل کلم و مرکبات.

    مصرف پروتئین به همراه کربوهیدرات پیچیده: سبب تأخیر در هضم و جذب و حفظ قند خون به مدت بیشتری نسبت به کربوهیدرات پیچیده به تنهایی می‌شود. مانند مصرف نان با پنیر، ماکارونی با گوشت و گوشت با برنج.

    جایگزینی کربوهیدرات پیچیده جای قند ساده: در نتیجه مصرف قند ساده انسولین ترشح شده و قند را از خون برداشته و وارد سلول می‌نماید. در نتیجه قند خون افت پیدا می‌کند. کربوهیدرات پیچیده دارای هضم و جذب آهسته‌تری نسبت به قند ساده است و بنابراین قند خون مدت بیشتری ثابت می‌ماند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.