تصورهای درست و نادرست درباره تخم‌مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84951
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    تصورهای نادرست، بسیاری از افراد را به‌ویژه کسانی که نگران بیماری‌های قلبی هستند، از خوردن تخم‌مرغ بازمی‌دارد.
    ‏واقعیت: تخم‌مرغ منبعی خوب و مفید از مواد مغذی است؛
    یک تخم‌مرغ دارای 6گرم پروتئین و مقداری از چربی‌های غیراشباع است. تخم‌مرغ یکی از منابع خوب کولین ‏‎(choline)‎‏ است که برای حفظ و تقویت حافظه مفید است و نیز دارای لوتئین‎ (lutein)‎‏ و زیازنتین ‏‎(zeaxanthin)‎‏ است که از ضعف دید و نابینایی جلوگیری می‌کند.‏
    واقعیت: تخم‌مرغ کلسترول بالایی دارد (زرده تخم‌مرغ)؛
    یک تخم‌مرغ متوسط دارای حدوداً 212 میلی‌گرم کلسترول است که برای مقایسه، باید گفت این میزان کلسترول، در یک وعده غذاییِ جگر، میگو و گوشت اردک نیز وجود دارد.‏
    باور نادرست: همه کلسترول تخم‌مرغ مستقیماً وارد رگ‌ها و جریان خون می‌شود.
    چنین نیست. در بیشتر افراد فقط مقدار کمی از کلسترول غذا وارد خون می‌شود. چربی‌های اشباع و چربی‌های ترانس، اثرات بسیار بیشتری بر میزان کلسترول خون دارد.‏
    باور نادرست: خوردن تخم‌مرغ برای قلب بد است.
    در مطالعة وسیعی که درباره اثر مصرف تخم‌مرغ بر بیماری‌های قلبی انجام گرفته (نه بر میزان کلسترول)، هیچ ارتباطی بین مصرف تخم‌مرغ و بیماری قلبی مشاهده نشده است.اگرچه، در افراد دیابتی که روزانه یک تخم‌مرغ مصرف می‌کردند، احتمال بیماری قلبی اندکی از آنان که به‌ندرت تخم‌مرغ می‌خوردند، بیشتر بوده است.‏اگر شما تخم‌مرغ دوست دارید، خوردن یک تخم‌مرغ در روز مناسب است، به‌ویژه اگر مصرف چربی‌های اشباع و چربی‌های ترانس را کاهش دهید.
    راه دیگر برای مصرف تخم‌مرغ بدون نگرانی درباره کلسترول، نخوردن زرده تخم‌مرغ است که همه کلسترول تخم‌مرغ در آن وجود دارد. (البته زرده تخم‌مرغ، مواد مغذی بسیاری دارد که برخی در سفیده وجود ندارد یا میزان آن کمتر است، بنابراین مصرف همه مواد غذایی در یک رژیم متعادل و متناسب، مناسب‌ترین شیوه تغذیه است). ‏

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.