تشخیص مرغ تازه از مرغ کهنه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68784
    nikbakht
    مشارکت کننده

    چون میکروارگانیسم های گوشت با سبزی و میوه جات متفاوت است، و همیشه توصیه شده محل نگه داری این گروه ها باید از هم جدا باشد، کنار هم بودن این گروه های غذایی باعث پراکنده شدن آلودگی خواهد شد.بعنوان مثال بسیاری از میکروارگانیسم های گوشت با پختن از بین میروند درحالیکه اگر این آلودگی ها به میوه وسبزی منتقل شود، با شستن از بین نخواهند رفت و بیماری زا می باشند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.