آیا اشکالی ندارد که شیر خود را همراه با مواد کافئین دار ( اعم از قهوه، کاکائو، نسکافه و امثالهم ) بخوریم؟ نسکافه، کاکائو، قهوه حاوی اگزالات هستند و اگزالات با کلسیم ترکیب شده و مانع از جذب این ماده معدنی می شود. به همین دلیل است که برخی متخصصان تغذیه می گویند افزودن کاکائوی زیاد به شیر صحیح نیست اما در واقع، باید گفت که صرفا اضافه کردن یک قاشق مرباخوری کاکائو (و امثالهم) به شیر، به میزانی اگزالات ندارد که ]چندان مانع از جذب کلسیم شود. و اگر فردی نمی تواند شیر ساده را بخورد، افزودن مقدار کمی کاکائو،نسکافه و امثالهم برای بهتر کردن طعم شیر، در جذب کلسیم شیر تاثیر قابل توجهی را ندارد. اما توجه کنیم که برخی از نوشیدنی های آماده (نظیر شیرقهوه یا شیرکاکائوهای آماده)، ممکن است حاوی ترکیبات کافئین دار و شکر مازاد بیشتری باشند، لذا نسخه خانگی و سالمتر آنها می تواند به مراتب بهتر باشد. اگر هم کسی با طعم شیر ساده مشکلی ندارد؛ پر واضح است که مصرف شیر ساده برای دریافت کلسیم بیشتر، می تواند مفیدتر باشد.
در مورد افرادی که شیر طعم دار را می توانند مصرف کنند: مصرف شیرموز، شیر-میوه که خیلی مفید است، افزودن مقادیر اندکی کاکائو، قهوه یا نسکافه به شیر نیز مشکل چندانی در جذب کلسیم ایجاد نمی کند.