از قدیم، بسیاری از مردم عادت داشتند مرغ سرخكرده یا آبپز را با سیبزمینی سرخ كرده نوشجان كنند اما ما یك پیشنهاد بهتر داریم؛ خوراك مرغ آبپز با سیبزمینی آبپز شیرین. سیبزمینیهای شیرین بهترین منبع طبیعی ویتامین A است كه به بدن در مبارزه با عفونتها كمك میكند اما خب؛ خوردن ویتامین A بدون داشتن مقدار كافی روی در بدن یعنی یك اشتباه. دكتر باركوكاس در این زمینه میگوید: “روی به مقدار زیاد در گوشت مرغ و تا حدودی در گوشت گاو و بوقلمون وجود دارد، روی برای متابولیسم و حمل ویتامین A در بدن لازم است. اگر فقط سیبزمینی شیرین بخورید مقداری ویتامین A وارد بدن میكنید كه بدن نمیتواند از آن استفاده كند و در نتیجه این مقدار ویتامین A هدر میرود، برای همین هر وقت خواستید خوراك مرغ بخورید سیبزمینی شیرین را هم همراه آن مصرف كنید”، البته میتوانید سوپ سیبزمینی هم با گوشت سینه مرغ و سیبزمینی شیرین و سبزی تهیه كنید.
منبع: پرشین استار