ترشی برای کدام بیماران خوب نیست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75876
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    یکی از متداول ترین توصیه ها برای پیشگیری و درمان بیماری های گوارشی، مصرف موادغذایی مفید و اجتناب از خوردن خوراکی های مضر است زیرا تغذیه در بروز بسیاری از بیماری ها، به خصوص بیماری های گوارشی، نقش دارد…
    در این میان، برخی افراد هم اصلا نباید ترشی بخورند؛ مثلا کسانی که اسید معده شان زیاد است و افراد مبتلا به التهاب مری که معمولا در اثر برگشت اسید معده به مری ایجاد می شود. بیماران دچار ریفلاکس معده که معمولا احساس ترش کردن و سوزش سر دل دارند، به غیر از ترشی، باید از مصرف هرگونه موادترش مانند مرکبات، لواشک و… هم پرهیز کنند زیرا مصرف این خوراکی ها باعث تشدید علایم بیماری شان می شود. گروه دیگری که بهتر است ترشی نخورند، افراد مبتلا به زخم معده و اثنی عشر هستند. معمولا این بیماران در اثر زخم معده و زخم اثنی عشر دردهای شدیدی دارند. در مبتلایان به زخم معده، مصرف غذا باعث شدت بیماری می شود درحالی که در بیماران دچار زخم اثنی عشر، غذاخوردن از شدت ناراحتی می کاهد. بیماران مبتلا به نشانگان روده تحریک پذیر نیز باید از ترشی خوردن اجتناب کنند به این دلیل که بر شدت مشکل آنها می افزاید. در مبتلایان به سوءهاضمه هم اگرچه زخمی در معده وجود ندارد، اما در معده احساس ناراحتی می کنند باید برای تشدید نشدن مشکلات گوارشی از مصرف ترشی پرهیز کنند.
    در ضمن، مصرف فلفل هم که در تهیه ترشی به کار می رود، برای بیماران مبتلا به ناراحتی های گوارشی می تواند تحریک کننده و تشدیدکننده علایم بیماری باشد بنابراین افراد مبتلا به هیچ وجه نباید ترشی تند مصرف کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.