تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82518
    Shafiei
    مشارکت کننده

    مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تندرستی به تنظیم قند خون و بهبود عملکرد بدن کمک می‌کند، یکی از موارد پرمصرف سبزیجات، تربچه است.
    تربچه گیاه بومی کشورهای آسیای جنوبی است که در این کشورها ابتدا جزو داروهای گیاهی بود و رفته رفته مردمان این منطقه آن را وارد سبد غذایی خود کردند، با ورود اروپایی‌ها به کشورهای جنوبی، آسیایی‌ها این گیاه را با خود به اروپا بردند، با توجه به این که تربچه در همه شرایط آب و هوایی قابلیت کشت دارد، خیلی سریع تکثیر شد و به نقاط دیگر جهان راه یافت.
    تربچه گیاهی است یک ساله که ارتفاع آن تا یک متر هم می‌رسد، برگ‌های ناصاف و کرک‌دار دارد و در دو نوع تربچه سفید و قرمز کشت می‌شود.تربچه جزو سبزی‌جاتی است که در سبد غذایی خانوارهای ایرانی قرار دارد و معمولا در کنار سایر سبزی‌جات از جمله تره، نعناع و ریحان مورد استفاده قرار می‌گیرد و از جهتی برای تزیین در سفره‌ها نیز مصرف می‌شود.
    تربچه دارای کمی مواد قندی، نشاسته و مواد چرب و هیدروکربنه است که ویتامین‌های گروه ب و ث را نیز در خود جای داده است، آب تربچه دارای خاصیت پاک‌کنندگی و نرم سازی مخاط بینی، معده، کیسه صفرا و ریه‌هاست و به دلیل بالابودن فیبر بالا در درمان یبوست مفید است.
    هنگام خرید تربچه اعم از تربچه سفید و قرمز، تربچه‌ها سالم و تازه باشند، پوستی شفاف اندکی سفت و بدون چین و چروک داشته باشد، معمولا اگر تربچه خیلی تند بوده و حالت ترد بودن به خود گرفته باشد، نشان از تازگی آن است و باید از استفاده تربچه‌های خیلی بزرگ و خیلی کوچک خودداری شود.
    اگر تصمیم دارید تربچه را در مدت زمان طولانی نگهداری کنید باید آن را خوب شسته، بعد داخل یک نایلون فریزری قرار دهید و سپس آن را داخل یخچال بگذارید که به مدت دو هفته قابل نگهداری است، البته باید از یخ‌زدگی آن جلوگیری شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.