تخم مرغ فنجانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79268
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 4 فنجان

    كلم براكلي خرد كرده 2 پيمانه
    تخم‌مرغ 4 عدد
    سفيده‌ي تخم‌مرغ 4 عدد
    شير كم‌چرب 125 ميلي‌ليتر (نصف پيمانه)
    پنير موزارلاي رنده كرده يك‌دوم پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    پنير چدار رنده كرده يك‌دوم پيمانه

    روش تهيه
    فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، گرم كنيد. كلم براكلي را در آب‌جوش بپزيد و بعد در آبكش بريزيد. حال آن را به قطعات كوچك‌تر، خرد كنيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و سفيده‌ها را در كاسه‌ي بزرگي، با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد و سپس شير را به آن بيفزائيد و به هم زدن ادامه دهيد. اكنون پنير موزارلا، كلم براكلي، نمك و فلفل را به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد. حال فنجان‌هاي مورد نظر را چرب كنيد و در سيني قرار دهيد. مايه‌ي فراهم كرده را به‌طور مساوي در فنجان‌ها بريزيد و رويشان را با پنير چدار بپوشانيد. اينك سيني را در فر بگذاريد و به مدت 30-40دقيقه مخلوط تخم‌مرغ را بپزيد تا روي آن طلائي‌رنگ شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.