تخم مرغ را خوب بپزید .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70098
    nikbakht
    مشارکت کننده

    بنابر گفته های یک متخصص بیماری های عفونی ؛ پوسته تخم مرغ و داخل آن این قابلیت را دارد که باکتری سالمونلا را در خود حفظ کند و در صورتی که حرارت به انداز کافی به آن نرسد می تواند فرد مصرف کننده را به سالمونلا مبتلا کند. : شدیدترین نوع سالمونلا به شکل حصبه است که با تب، دردهای شکمی، ضعف مزمن و بزرگی غدد لنفاوی همراه است.

    منبع : سلامت نيوز

    #97184
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون
    پس یکی دیگه از معایب تخم مرغ نیمرو هم مشخص شد، گرچه من خودم عاشق نیمرو هستم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.