تخممرغ
هرگز تخممرغ خام را با پوست يا بدون پوست داخل مايکروفر نگذاريد. پوست تخممرغ خام در اثر حرارت بالاي مايکروفر، ميترکد و ممکن است محتويات آن باعث آسيب ديدن المنتهاي داخل دستگاه شود. ترکيدن زرده تخممرغ بدون پوست در اثر حرارت بالاي مايکروفر هم دور از انتظار نيست.
چاره چيست؟ تخممرغ را داخل يک پياله يا بشقاب شيشهاي که از قبل کمي چرب شده است، بشکنيد و با چنگال، سوراخهايي در زرده آن ايجاد کنيد. راه ديگر، هم زدن زرده و سفيده تخممرغ پيش از قرار دادن آن در مايکروفر است. قراردادن تخممرغ پختهاي که با چاقو به چند قسمت تقسيم شده در مايکروفر نيز مشکلي ايجاد نميکند.
منابع: Food Safety, Eating Well