-
نویسندهنوشتهها
-
۱ اردیبهشت، ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۰ #82659Shafieiمشارکت کننده
برای این که الگوی سالم زیستی را ترویج دهیم و بر فقر حرکتی غلبه کنیم هیچ راه میانبری جز دخالت ورزش در زندگی نداریم.
صنعتی شدن زندگی روزمره و افزایش فقر حرکتی در میان آحاد جامعه سبب شده تا نقش ورزش نسبت به گذشته بیشتر نمود پیدا کند. البته با تاثیرات سویی که فقر حرکتی در کاهش کارایی و افزایش بیماریها دارد، اکثر مردم به دنبال آن هستند تا با انجام یکسری فعالیتها و با مصرف 150 کالری انرژی در روز به آمادگی جسمانی لازم برسند.
از نظر علمی ثابت شده اگر فعالیتهای روزمره خود را طبق یک برنامهریزی درست و اصولی انجام دهیم نه تنها دچار خستگی زودهنگام برای انجام سایر فعالیتها نخواهیم داشت، بلکه بر بسیاری از بیماریها نیز که ناشی از فقر حرکتی است، غلبه خواهیم کرد.
باید هدف خود را از انجام فعالیت ورزش مشخص کنیم؛ اگر هدف فقط حفظ تندرستی و ارتقا کیفیت زندگی و سالم زیستی است با افزایش قدرت و استقامت عضلانی، قلبی عروقی ، تنفسی و انعطاف پذیری الگوی داشتن یک زندگی سالم را توسعه دهیم و در کنار تندرستی با انجام یکسری مهارتهای سرعتی در اجرای برنامههای خود هماهنگی و تعادل ایجاد کنیم تا احتمال آسیب دیدگی را به حداقل برسانیم.
فعالیتهای مهارتی تنها خاص ورزشکاران حرفهای نیست و هر فرد برای کسب تندرستی نیاز در از نظر پایهای انعطاف پذیری و سرعت و توان را در کنار هم داشته باشد تا به آمادگی جسمانی مطلوب برسد.
بیشتر کسانی که به بیماریهای قلبی عروقی و دیابت نوع دوم مبتلا میشوند به خاطر بیتحرکی، افزایش وزن، نادرست بودن اصول تغذیه است. نیاز افراد به آمادگی جسمانی بستگی به ظرفیت فرد دارد که برای این منظور نسخه ورزشی بهترین و مناسبترین حالتی است که فرد بر حسب آن تغییراتی چون فراوانی انجام حرکت، شدت انجام کار ، نوع انجام حرکت و زمان نیاز به حرکت را در رفتار خود ایجاد میکند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.