تاخیر یائسگی با مصرف شیر کم چرب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82230
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]گروهي از محققان آمريکايي طي ۲دهه، زمان يائسگي بيش از ۴۶هزار زن را بررسي کرده اند. محققان در اين مطالعات دريافته اند، زناني که به طور روزانه لبنيات کم چرب مصرف مي کنند نسبت به آن هايي که لبنيات مصرف نمي کنند، حدود ۴ماه ديرتر يائسه مي شوند. اما آيا اين امر مشکل ساز است؟

    با هر يک سال تأخير يائسگي، خطر بروز سرطان سينه 2.5درصد افزايش پيدا مي کند. يائسگي ديرهنگام با افزايش خطر سرطان آندرومتريال ارتباط دارد. به گفته محققان، شير گاو حاوي مواد مختلفي است که ميزان استروژن و پروژسترون را در بدن زنان افزايش مي دهد. تراکم بالاي اين هورمون ها، شروع يائسگي را به تأخير مي اندازد. لبنيات کم چرب حاوي ميزان متابوليت بيشتر است به همين دليل زناني که لبنيات پرچرب مصرف مي کنند، دچار تأخير در يائسگي نمي شوند. پس آيا بايد لبنيات کم چرب را از برنامه غذايي حذف کرد؟ فعلا نه، زيرا محققان هنوز ميزان شيوع سرطان را بين مصرف کننده هاي لبنيات بررسي نکرده اند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.